Biológiai kockázatértékelés

Alapos veszélyazonosítás

Részletes kockázatjellemzés

Intézkedési terv készítése

Szakszerű, pontos dokumentáció

BIOLÓGIAI KOCKÁZATÉRTÉKELÉS

Milyen esetekben szükséges a biológiai kockázatértékelés?

Azokban a munkakörökben, ahol fertőzésveszély, vagy járványveszély lehetősége áll fenn, biológiai kockázatértékelést kell végezni, annak érdekében, hogy a munkavállaló biztonságát és egészségét fenyegető kockázatot fel lehessen becsülni, továbbá a szükséges intézkedések meghatározhatók legyenek az ide vonatkozó rendelet alapján. Biológiai kockázatértékelésünk pontosan ezt nyújtja ügyfeleink számára.

A biológiai kockázatbecslést el kell végeztetni és évente szükséges megújítani bizonyos foglalkozások esetében: pl. élelmiszer-előállító létesítményekben végzett munkák; mezőgazdasági munkák; állatokkal, állatok tetemeivel, állati eredetű termékekkel való érintkezéssel járó munkák; egészségügyi és szociális ellátásban végzett munkák (elkülönítő, kórbonctani részlegek is); klinikai, állatorvosi diagnosztikai laboratóriumokban, hulladékmegsemmisítő, -ártalmatlanító létesítményekben, szennyvíztisztító berendezésekben, járható szelvényű szennyvízelvezető művekben végzett munkák.

A 61/1999. EüM rendelet

A 61/1999. EüM rendelet szerint azért, hogy a munkavállalók egészségét és biztonságát veszélyeztető kockázatot meg lehessen állapítani, valamint a megelőzéshez szükséges intézkedések meghatározhatók legyenek, a munkáltatónak minden olyan tevékenységnél, amely vélhetően biológiai tényezők kockázatával jár, meg kell állapítania a munkavállalókat, illetve munkát végző személyeket érő expozíció jellegét, időtartamát és – amennyiben lehetséges – mértékét.

Készítesse szakértőkkel a biológiai kockázatértékelést!

BIOLÓGIAI KOCKÁZATÉRTÉKELÉS

MENNYIBE KERÜL?

25 000 Ft + áfától

A biológiai kockázatbecslés elkészítésének pontos árát mindig egyedileg határozzuk meg vállalkozása számára. Kérje ajánlatunkat!

Ismerje meg vállalkozásának biológiai kockázatait és kerülje el a bírságokat!

PROWORK

KERESSEN MINKET, VAGY KÉRJEN AJÁNLATOT !

AJÁNLATKÉRÉS