Folyamatos komplex tűzvédelem

Átalánydíjas, szerződéses forma

Teljes körű, folyamatos tűzvédelem

Átfogó tűzvédelmi szolgáltatás

Jól tervezhető költség, kényelmes megoldás

KOMPLEX TŰZVÉDELEM

MIT TARTALMAZ A FOLYAMATOS KOMPLEX TŰZVÉDELEM?

A tűzvédelem a tüzek keletkezésének megelőzésére, továbbterjedésének megakadályozására valamint a tűzoltás alapvető feltételeinek biztosítására vonatkozó jogszabályok, szabványok és előírások összessége. Célja a tűzbiztonság. Folyamatos komplex tűzvédelem szolgáltatásunk pontosan ezt nyújtja ügyfeleink számára.

9/2015. (III. 25.) BM rendelet

7. § A gazdálkodó szervezeteknél tűzvédelmi szakágazatban foglalkoztatottak közül legalább középszintű tűzvédelmi szakképesítéssel rendelkező személyt minimum havi 8 órában kell foglalkoztatni vagy megbízni abban az esetben, ha:

a gazdálkodó szervezet fokozottan tűz- vagy robbanásveszélyes osztályba tartozó anyagot állít elő, dolgoz fel, tárol és az egy telephelyen előállított, feldolgozott, tárolt anyag együttes, egyidejű mennyisége meghaladja az 1000 kg-ot vagy 1000 litert, de legfeljebb 5000 kg vagy 5000 liter, kivéve az üzemanyagtöltő állomást üzemeltető gazdálkodó szervezetet,

a gazdálkodó szervezet mérsékelten tűzveszélyes osztályba tartozó anyagot, terméket tárol és az egy telephelyen a szabadtéri és az épületen belüli tárolásra szolgáló, összesített alapterület meghaladja az 1000 m2-t, de legfeljebb 10 000 m2, vagy

 a gazdálkodó szervezet olyan épületrészt, épületet üzemeltet, vagy bérel,

 amelyben tömegtartózkodásra szolgáló, de legfeljebb 500 fő befogadóképességű helyiség található,

amely összesített befogadóképessége meghaladja az 500 főt, de legfeljebb 2000 fő, vagy

amelyben menekülésben korlátozott személyek elhelyezése, ellátása, kezelése, nevelése, oktatása, gondozása történik és e személyek egyidejű létszáma meghaladja a 20 főt, de legfeljebb 100 fő.

A gazdálkodó szervezeteknél tűzvédelmi szakágazatban foglalkoztatottak közül felsőszintű tűzvédelmi szakképesítéssel rendelkező személyt kell foglalkoztatni vagy megbízni abban az esetben, ha:

 a gazdálkodó szervezet fokozottan tűz- vagy robbanásveszélyes osztályba tartozó anyagot állít elő, dolgoz fel, tárol és az egy telephelyen előállított, feldolgozott, tárolt anyag együttes, egyidejű mennyisége meghaladja az 5000 kg vagy 5000 liter mennyiséget, kivéve az üzemanyagtöltő állomást üzemeltető gazdálkodó szervezetet,

 a gazdálkodó szervezet mérsékelten tűzveszélyes osztályba tartozó anyagot, terméket tárol és az egy telephelyen a szabadtéri és az épületen belüli tárolásra szolgáló, összesített alapterület meghaladja a 10 000 m2-t, vagy

 a gazdálkodó szervezet olyan épületrészt, épületet üzemeltet, vagy bérel,

amelyben 500 főt meghaladó befogadóképességű helyiség található,

amely összesített befogadóképessége meghaladja a 2000 főt, vagy

amelyben menekülésben korlátozott személyek elhelyezése, ellátása, kezelése, nevelése, oktatása, gondozása történik és e személyek egyidejű létszáma meghaladja a 100 főt.

kiegészítés a webszerkesztőnek- A pirossal jelöltek esetén minimum havi 16 órában kell foglalkoztatni vagy megbízni felsőfokú tűzvédelmi szakképesítéssel rendelkező személyt.

Amennyiben a gazdálkodó szervezetnél a tűzvédelem ellátása szolgáltatás igénybevételével történik, a szolgáltatást végzőnek az adott szolgáltatáshoz e jogszabályban meghatározott képesítéssel kell rendelkeznie.

munkaterületek tűzvédelmi szempontú bejárása, időszakos és célellenőrzések

tűzvédelmi oktatás megtartása

villamos biztonságtechnikai felülvizsgálatok tervezése, elemzése

tűzvédelmi jelzések felmérése, szükség szerinti pótlása

szabályzatok, utasítások elkészítése, aktualizálása, frissítése

tűzriadó terv és kimenekítési számítások elkészítése

tűzvédelmi eszköz szükséglet felmérése, szükség szerinti pótlása

tűzvédelmi hatóság előtti képviselet

Gondoskodjon vállalkozása tűzvédelméről, és kerülje el a bírságokat!

ÁRAKRÓL

MENNYIBE KERÜL?

A folyamatos tűzvédelmi szolgáltatás átalánydíjas, melynek összegét mindig egyedileg határozzuk meg vállalkozása számára, mert az ár függ a fő tevékenységtől, a telephelyek számától, a munkavállalók létszámától.

 

Választható számázási ciklusok: éves/negyedéves/havi

PROWORK

KERESSEN MINKET, VAGY KÉRJEN AJÁNLATOT !

AJÁNLATKÉRÉS


Bízza szakértőkre a munkavédelmet, és többé nem kell a biztonság, vagy a bírságok miatt aggódnia!